0316 700 220
  • English (UK)

Op Instagram gaat een bericht rond waarin, uit naam van Dynamic Web Marketing, werk wordt aangeboden voor het promoten van bedrijven en merken.

Dynamic Web Marketing is hierbij niet betrokken en wij bieden ook geen werk aan via Instagram. Wij adviseren u niet te reageren op deze berichten, het account te rapporteren bij Instagram en aangifte te doen van oplichting bij de politie indien nodig.

Content schrijven

Bij het schrijven van webteksten zorgen wij voor een goede balans tussen optimalisatie voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Optimaliseren voor de online lezer

Mensen lezen online teksten anders dan teksten in kranten, tijdschriften etc. Meer dan bij alle andere media scant de online lezer door de webteksten heen en leest in het overgrote deel van de gevallen alleen datgeen dat interessant voor hem/haar is.

Wij weten als geen ander hoe je hier als tekstschrijver op in moet spelen door de indeling van de tekst en de vorm van schrijven af te stemmen op de bezoeker.

Onze teksten:

  • verschaffen de scannende bezoeker zo snel mogelijk de benodigde informatie.
  • bevatten kwalitatief goede informatie die up to date is.
  • nodigen de bezoeker uit om verder te lezen.
  • zetten aan om tot actie over te gaan.
  • spreken de taal van de bezoeker.

Optimaliseren voor zoekmachines

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zoekmachinegebied. Dit betekent dat wij er altijd voor zorgen dat onze teksten zodanig geschreven zijn dat zoekmachines deze snel zullen oppikken en op een goede positie opnemen in de zoekresultaten.

Buitenlandse talen

Wij werken samen met vertalers en tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in buitenlandse talen. Doordat wij uitsluitend met “native speakers” werken kunnen wij internationale websites van kwalitatief goede teksten voorzien in elke gewenste taal.

Al onze Spaanse teksten worden bijvoorbeeld verzorgd door www.two2tango-translations.com en onze Italiaanse teksten door Federica Masante. Al onze Zweedse teksten worden vertaald door Andreas Majetic.