0316 700 220
  • English (UK)

Op Instagram gaat een bericht rond waarin, uit naam van Dynamic Web Marketing, werk wordt aangeboden voor het promoten van bedrijven en merken.

Dynamic Web Marketing is hierbij niet betrokken en wij bieden ook geen werk aan via Instagram. Wij adviseren u niet te reageren op deze berichten, het account te rapporteren bij Instagram en aangifte te doen van oplichting bij de politie indien nodig.

Web development

Wij ontwikkelen al onze websites in-house en werken daarbij nauw met elkaar samen om tot een optimaal resultaat te komen.

Het development proces

Wij stemmen het proces af op de complexiteit en urgentie van de opdracht. Als het gaat om minder complexe zaken, waarbij vooral snelheid van handelen essentieel is dan maken wij direct capaciteit vrij, zodat de wensen van de klant bliksemsnel verwerkt zijn en online staan.

Bij omvangrijkere, complexere opdrachten betrekken wij ons hele team. Het project wordt bekeken vanuit alle relevante invalshoeken:

  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Organisatie
  • Marketing
  • Financiën
  • Techniek
  • Design
  • Content

Wij geloven dat alleen door onze kennis van al deze gebieden te combineren een optimaal resultaat kan worden behaald. Pas als dit alles goed op elkaar is afgestemd beginnen wij met het bouwen van een website. En ook tijdens het ontwikkelproces blijven we deze afstemming constant bewaken.

WordPress en PHP

Wij geloven in open source en werken daarom veel met PHP en het content management systeem (CMS) WordPress. Onze developers zijn experts op het gebied van WordPress en halen het maximale uit dit CMS. In iets mindere mate maken wij gebruik van Joomla! (een ander veel gebruikt CMS), maar ook van dit systeem hebben onze developers veel kennis.

WordPress is een uiterst krachtig CMS waar zeer veel functionaliteit in zit. Bovendien bestaat er een grote community van enthousiastelingen die constant nieuwe uitbreidingen op dit pakket realiseren en uitbrengen. Door dit alles te combineren en aan te vullen met onze eigen maatwerkoplossingen slagen wij er altijd in om alles te realiseren wat van ons gevraagd wordt en meer.

Web hosting

Goede web hosting is essentieel voor een succesvolle website. Wij werken daarom samen met hosting partners waarvan wij door ervaring weten dat zij kwaliteit leveren. In samenwerking met onze partners zorgen wij voor web hosting oplossingen die optimaal zijn op gebied van zoekmachine-optimalisatie, performance, techniek en beveiliging.