0316 700 220
  • English (UK)

Op Instagram gaat een bericht rond waarin, uit naam van Dynamic Web Marketing, werk wordt aangeboden voor het promoten van bedrijven en merken.

Dynamic Web Marketing is hierbij niet betrokken en wij bieden ook geen werk aan via Instagram. Wij adviseren u niet te reageren op deze berichten, het account te rapporteren bij Instagram en aangifte te doen van oplichting bij de politie indien nodig.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Er zijn veel bedrijven die zich richten op zoekmachineoptimalisatie (ook wel Search Engine Optimization of SEO genoemd), maar er zijn er maar weinig die goed weten waar ze mee bezig zijn. Wij weten precies wat wel en niet werkt, en bovendien ook wat wel en niet toegestaan wordt door de zoekmachines.

Optimalisatie van websites

Om een goede positie in de zoekmachineresultaten te verkrijgen is het van groot belang dat uw website hiervoor geoptimaliseerd is. Dit houdt onder andere in dat:

  • Zoektermen op de juiste plaats in de teksten op uw website terugkomen.
  • Uw website toegankelijk is voor de zoekmachines.
  • De indeling en structuur van uw website logisch is.
  • De broncode van uw website logisch opgebouwd is.
  • Uw website voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de zoekmachines.

Wij hebben vergaande kennis van al deze aspecten en kunnen iedere website optimaliseren voor de zoekmachines.

Link building

Een ander belangrijk aspect van zoekmachineoptimalisatie is link building. Het gaat er hierbij om er voor te zorgen dat andere websites naar uw eigen website linken. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen deze taak dus op ons nemen.

Er zijn veel bedrijven die deze dienst aanbieden, maar veel van hen houden zich hierbij niet aan de richtlijnen van de zoekmachines. Dit zal op lange termijn logischerwijs alleen maar averechts werken. Wij lichten u graag voor over wat wel en niet kan en mag en hoe wij dit aanpakken.