0316 700 220
  • English (UK)

Wie zijn wij ?

Wij zijn jonge professionals met een hart voor het internet en alles wat daarmee mogelijk is. Ons team bestaat uitsluitend uit zeer gemotiveerde personen. Wij creëren met zijn allen een informele en tegelijkertijd professionele werksfeer. Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale activiteiten, hieronder een impressie van onze ski trip naar Engelberg.

Filosofie

Wij geloven heilig in de mogelijkheden van het internet. Het biedt oneindig veel kansen voor iedereen en dus ook voor ons en onze klanten. Wij geloven dat constant inspelen op de laatste ontwikkelingen op internet essentieel is om succesvol te zijn. Dit is dan ook precies wat we doen:

  • Wij zijn altijd op de hoogte.
  • Zien overal op het internet kansen.
  • En zetten kansen om in succes voor ons en onze klanten.

Ontstaan

Dynamic Web Marketing B.V. heeft twee eigenaren, welke beiden altijd al geïnspireerd waren door de mogelijkheden van het internet. Al tijdens de studie begonnen zij met het opzetten van een aantal websites om zo advertentie-inkomsten te genereren.

Nadat beiden hun studie hadden afgerond en één van hen nog een klein uitstapje in de kledinghandel had gemaakt, besloten ze zich volledig op online marketing te gaan focussen. Vanaf dat moment groeide het bedrijf snel, verruilden ze hun werkplek thuis voor een kantoor en werden een aantal nieuwe collega’s verwelkomd.