0316 700 220
  • English (UK)

Op Instagram gaat een bericht rond waarin, uit naam van Dynamic Web Marketing, werk wordt aangeboden voor het promoten van bedrijven en merken.

Dynamic Web Marketing is hierbij niet betrokken en wij bieden ook geen werk aan via Instagram. Wij adviseren u niet te reageren op deze berichten, het account te rapporteren bij Instagram en aangifte te doen van oplichting bij de politie indien nodig.

Wie zijn wij ?

Wij zijn jonge professionals met een hart voor het internet en alles wat daarmee mogelijk is. Ons team bestaat uitsluitend uit zeer gemotiveerde personen. Wij creëren met zijn allen een informele en tegelijkertijd professionele werksfeer. Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale activiteiten, hieronder een impressie van onze ski trip naar Engelberg.

Filosofie

Wij geloven heilig in de mogelijkheden van het internet. Het biedt oneindig veel kansen voor iedereen en dus ook voor ons en onze klanten. Wij geloven dat constant inspelen op de laatste ontwikkelingen op internet essentieel is om succesvol te zijn. Dit is dan ook precies wat we doen:

  • Wij zijn altijd op de hoogte.
  • Zien overal op het internet kansen.
  • En zetten kansen om in succes voor ons en onze klanten.

Ontstaan

Dynamic Web Marketing B.V. werd in 2009 opgericht, geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die het internet biedt. Sindsdien hebben het bedrijf en het aantal werknemers een significante groei doorgemaakt. Dynamic Web Marketing B.V. opereerde jarenlang vanuit Didam en verhuisde in 2018 naar een aanzienlijk groter kantoor in Doetinchem.